ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ

Το Κελάρι στο Κερατσίνι είναι μια σύγχρονη ταβέρνα της εποχής διακοσμημένη με κυρίαρχα στοιχεία τη πέτρα και το ξύλο. Διανύει μόλις το πρώτο χρόνο λειτουργίας και είναι βέβαιο πως ήρθε για να μείνει.

Η κουζίνα αναφέρεται σε ελληνικές συνταγές με έμφαση στη μοντέρνα πινελιά αυτών καθώς ο σεφ, με διακρίσεις σε διαγωνισμούς γαστρονομίας, φημίζεται για τη διάθεση του να παντρεύει την αγαπημένη παραδοσιακή γεύση με στοιχεία του σήμερα, καταφέρνοντας να απογειώσει την απόλαυση που θα επιθυμούσε ο καθένας μας.

Ο εσωτερικός χώρος στο Κελάρι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος αφού μόλις 60 άτομα μπορούν να εξυπηρετηθούν συγχρόνως, γι’ αυτό και η κράτηση σε μέρες και ώρες αιχμής είναι απαραίτητη πριν. Στην υπέροχη μικρή αυλή του, τις καλοκαιρινές μέρες θα απολαύσετε και τη περατζάδα της γειτονιάς.

Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε πατάτες με κατσικίσιο τυρί, τη χιώτικη σαλάτα με πετιμέζι, μαστέλο και σύκο καθώς και το γεμιστό κεμπάπ με κασέρι… και βέβαια για τους λάτρεις του οίνου αφήστε τους φιλόξενους οικοδεσπότες να σας καθοδηγήσουν στο Κελάρι!

Το Κελάρι - Ο χώρος μας

H&H Color Lab